Ilmainen näyte

Täytä lomake ja lähetämme sinulle ilmaisen infopaketin, joka sisältää Newbody- ja Spicy Dream -tuotenäytteitä. Olemme erittäin ylpeitä korkealaatuisista ja edullisista tuotteistamme, ja haluamme, että sinäkin saat kokea ne itse. Infopaketti sisältää myös tietoa siitä, miten myynti Newbodyn kanssa tapahtuu ja miten voit myyntitiimisi kanssa ansaita rahaa yhteiseen toimintaan.

Täytä lomake kokonaisuudessaan ja paina "LÄHETÄ". Lähetämme sinulle näytteen välittömästi ja olemme sinuun pian yhteydessä.
HUOM! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Tervehdykset Newbody-tiimiltä

  • Täytä omat tietosi
    • Lue tästä
    • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ansaitse rahaa joukkueelle, luokalle tai yhdistykselle Newbody avulla

Rahan ansaitseminen kisamatkaa, luokkaretkeä tai yleistä toimintaa varten pitäisi olla helppoa! Olemme luoneet 30 vuoden kokemuksella 2 erilaista tuotemerkkiä, joita ihmiset varmasti haluavat. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja siten helppo myydä. Myymällä kahta eri tuotemerkkiä, myyntitiimillä on useampi mahdollisuus vuodessa myydä erilaisia tuotteita ja ansaita siten vieläkin enemmän rahaa.

Voitte myös olla suorassa yhteydessä meidän konttoriin Helsingissä, missä Linnea Iskanius on paikalla palvelemassa teitä

Yhteystiedot:

Linnea Iskanius
info@newbody.fi
Puh. 045 7750 3030
Antinkatu 3D 7. kerros,
00100 Helsinki

Aukioloajat:

Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
8-17, lounas 12-13
9-18, lounas 13-14
8-17, lounas 12-13
9-18, lounas 13-14
SULJETTU

Vaatteet

Mausteet