Newbody Suomi Oy

Newbody Suomi Oy

Me Newbody Suomi Oy:ssä haluamme auttaa voittoa tavoittelemattomia ryhmiä ansaitsemaan varoja toimintansa rahoittamiseen. Tarjoamme helpon ja yksinkertaisen rahanansaintatavan esim. harjoitusleirien tai luokkaretkien järjestämistä varten.

Meille on tärkeää, että varojen hankinta sujuu mutkattomasti, eikä joukkueelle, yhdistykselle tai koululuokalle koidu siitä taloudellista riskiä. Jotta toimintamalli olisi mahdollinen, ja työskentely samalla pitkäjänteistä, noudatamme periaatetta, jonka mukaan kaikkien tulee hyötyä kaupasta.

Suomalaisten koulujen ja yhdistysten tukemisen on oltava turvallista ja luotettavaa.

Tuotteitamme voi ostaa ainoastaan voittoa tavoittelemattomien ryhmien, kuten urheiluseurojen ja koululuokkien, kautta. Näin jokainen loppuasiakkaan tekemä ostos tukee suomalaista koulua ja yhdistyselämää. Valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia sukkia, alusvaatteita ja mausteita. Poistamalla kaikki turhat välikädet, ostamalla suuria määriä ja tekemällä yhteistyötä vain tarkoin valikoitujen tuottajien kanssa pystymme tarjoamaan tuotteemme hinnoilla, jotka ovat 50 % vastaavien tuotteiden myymälähintoja halvempia. Seisomme laatulupauksemme takana ja tarjoamme kaikille tekstiilituotteillemme lisäksi 1 vuoden takuun. Tällä tavalla haluamme varmistaa sekä myyjän että ostajan turvan.

Hyvää ja pitkällä aikavälillä kannattavaa kauppaa.

Periaatteemme mukaisesti kaikkien osapuolten tulee hyötyä kaupankäynnistä. Osapuolilla tarkoitamme tuotteidemme ostajien ja myyjien lisäksi myös tavarantoimittajia, työntekijöitä, kumppaneita ja yhteiskuntaa kokonaisuudessaan. Haluamme, että kaikki mukanaolijat voivat tuntea ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme. Tavoitteenamme on harjoittaa hyvää ja pitkällä aikavälillä kannattava kaupankäyntiä, joka perustuu rehellisyyteen, inhimillisyyteen ja nöyryyteen. Otamme vahvasti huomioon myös ympäristön ja eettiset näkökohdat. Tämä on Newbodyn tapa toimia – The Newbody Way.

Ota meihin yhteyttä

Mikäli olette kiinnostuneita ansaitsemaan rahaa joukkueellenne, luokallenne tai yhdistyksellenne Newbody-vaatteiden tai Spicy Dream -mausteiden myynnillä, täyttäkää Olen kiinnostunut -lomake kotisivuillamme. Helsingin toimistomme avataan elokuussa 2019, ja otamme teihin yhteyttä heti ovien auettua. Soitamme jokaiselle ilmoittautuneelle, joten teidän ei tarvitse muuta kuin odotella yhteydenottoamme.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä aikaisemmin, lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@newbody.fi.

Aukioloajat

Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
8-17, lounas 12-13
9-18, lounas 13-14
8-17, lounas 12-13
9-18, lounas 13-14
SULJETTU

Seuraa meitä Facebookissa Instagramissa: