Takuu

Kaikilla vaatteillamme on vuoden takuu

Jotta voit luottavaisin mielin käyttää vaatteitamme, myönnämme niille vuoden takuun. Takuu koskee tavanomaisessa käytössä ja vaatteen tai paketissa olevan hoito-ohjeen mukaisesti käsiteltyjä vaatteita.

Kaikki vaatteet käyvät läpi tarkan laadunvarmistuksen

Jokainen toimittajamme noudattaa kattavaa NBQ-laadunvarmistusjärjestelmäämme, joka asettaa tuotteille korkeat laatutavoitteet. Tarkkailemme laatua jatkuvasti sekä paikan päällä tehtailla että varastollamme ennen vaatteiden lähettämistä loppuasiakkaillemme. Tiedämme, että vaatteemme säilyttävät korkean laatunsa ja voimmekin näin ollen tarjota ainutlaatuisen vuoden takuun kaikille vaatteillemme.

NBQ = Korkealaatuisia tuotteita

Lyhykäisyydessään NBQ tarkoittaa, että olemme standardisoineet kaikki toiminnot, kuten tuotteiden valmistuksen, laboratoriokokeet, laadunvarmistuksen jne. Tavoitteemme on tehdä kaikki alusta alkaen oikein. Pienet virheet voivat johtaa vakaviin seurauksiin, niin Newbodyn kuin tuottajiemmekin kannalta. Kun työskentelemme yhdessä hyvän laadun takaamiseksi kaikissa vaiheissa, voimme vähentää virheiden mahdollisuutta. Näin varmistamme, että tuotanto on tehokasta ja kestävää.